29. Jūlijs 2013

Par sakārtotu nozari

LPUAA_logo_positive

Par Latvijas profesionālās uzkopšanas un apsaimniekošanas asociācijas valdes priekšsēdētāju ir ievēlēts Cleanhouse valdes loceklis, Kristaps Drone.
Kristaps Drone komentē: „ Asociācija turpinās aktīvu darbu pie uzkopšanas un apsaimniekošanas nozares sakārtošanas, lai nodrošinātu godīgu un caurspīdīgu konkurenci, kā arī labklājības celšanu nozares darbiniekiem.„
Lai veidotu godīgu konkurenci, LPUAA arī līdz šim īstenojis vairākas stratēģiski nozīmīgas iniciatīvas. Izveidots lauzto līgumu reģistrs, noslēgts sadarbības līgums ar VDI, jau 2010.gada decembrī noslēgta vienošanās ar VID par godīgas konkurences un nodokļu nomaksas veicināšanu nozarē, sagatavoti metodiskie materiāli iepirkumu organizēšanai un piedāvātas konsultācijas publisko iepirkumu veicējiem.

Par LPUAA
Asociācijā apvienojušies deviņi uzkopšanas un apsaimniekošanas tirgus dalībnieki, kas kopā nodarbina ap 3000 speciālistu. Asociācija dibināta, lai risinātu nozares problēmas un veicinātu tās attīstību Latvijā, kā arī aizsargātu nozares klientu intereses pret negodprātīgiem uzņēmējiem. Vairāk informācijas www.lpuaa.lv.