1. Augusts 2013

Jaunākie apkalpošanas objekti

ztoweri

2013.gada februārī Cleanhouse noslēdza konsultācijas līgumu ar Rīgas kreisā krasta jaunās arhitektūras pērles, Z-Towers projekta attīstītājiem, kura ietvaros tiek izstrādāti ēku pārvaldīšanas un tehniskās apsaimniekošanas risinājumi, lai nākotnē būtiski uzlabotu ēku apsaimniekošanas efektifitāti un izmaksas.

Z-Towers ir dzīvojamo platību komplekss, kuru paredzēts pabeigt 2014.gada nogalē. Cleanhouse sniedz konsultācijas, lai nodrošinātu maksimāli ērtu un efektīvu ēkas ekspluatāciju pēc tās pabeigšanas.

Kopš jūlija vidus Cleanhouse veic telpu un teritorijas uzkopšanu visās Rīgas Stradiņa universitātes fakultātēs. Pakalpojuma ietvaros tiek nodrošināti arī ģenerālās uzkopšanas darbi (logu mazgāšana, grīdas segumu padziļināta attīrīšana un vaskošana). Kopējais objekta apjoms ir 86 737 m2 telpu un 96 760 m2 teritorijas platība.

RSU

Ar augustu Cleanhouse uzsāks apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu muitas kontroles punktā “Rīgas brīvosta”, Uriekstes ielā. Aptuveni 26 853 m2 platībā tiks nodrošināti tādi pakalpojumi, kā telpu un teritorijas uzkopšana, inženierkomunikāciju apkalpošana, tehnoloģisko iekārtu un sistēmu uzturēšana, kā arī citi saimnieciskie darbi.

brivosta

Sniedzot savu artavu jaunatklātās Jūlija Krūmiņa viesnīcas „Villa Alvīne” sakopšanā, jūnijā Cleanhouse ģenerālās uzkopšanas brigāde veica uzkopšanas darbus viesnīcā pēc celtniecības. Pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar ēkas saimniekiem un vadītāju, darbi tika veikti ļoti operatīvi un jau 13.jūnijā viesnīca priecēja kūrorta viesus ar saviem unikālajiem ēkas un dizaina elementiem.

_mg_5411_villa_alvine_samaz