12. Janvāris 2008

Cleanhouse svin 10.gadu jubileju

10gadi

Cleanhouse savu darbību uzsāka 1998. gadā kā profesionāla telpu un teritorijas uzkopšanas kompānija. Desmit gadu laikā, pilnveidojoties un paplašinoties, sekojot jaunākajām nozares tendencēm, tehnoloģijām un prasībām pasaulē, uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem telpu un teritoriju uzkopšanas servisa nodrošinātājiem Latvijā, turklāt tas ir vienīgais lokālais šāda mēroga pakalpojumu sniedzējs Latvijā.
Cleanhouse darbinieku skaits 10 gadu laikā ir audzis no pārdesmit līdz 400 cilvēkiem.

Nepieciešamību ik mēnesi kāpināt darbinieku skaitu nosaka augošais pieprasījums pēc Cleanhouse sniegtajiem pakalpojumiem, pozitīvā reputācija un pieredze – uzņēmuma klientu portfelī ir valsts vadošie finanšu, tirdzniecības, ražošanas, kā arī valsts un pašvaldību sektoru pārstāvošie uzņēmumi.

Cleanhouse galvenie darbības virzieni ir nekustamo īpašumu, tai skaitā daudzdzīvokļu namu, apsaimniekošana un ģenerāltīrīšanas pakalpojumu sniegšana.

Cleanhouse ir viens no pirmajiem savas jomas uzņēmumiem Latvijā, kas savulaik ieviesa EN ISO 9001 standartus. Uzņēmuma vadības un darbības procesi ir sakārtoti un klientiem tiek nodrošināti starptautiskām prasībām atbilstoši pakalpojumi. Uzņēmumam piešķirts arī industriālās drošības sertifikāts, kas ļauj strādāt iestādēs un uzņēmumos, kuriem ir īpaši augstas informācijas drošības prasības.

Uzņēmuma vīzija ir kļūt par vadošo ēku un teritoriju apsaimniekotāju Baltijas reģionā.

Lai apkalpotu klientus visaugstākajā līmenī, turpinātu sekmīgu attīstību un stiprinātu uzņēmumu kā konkurētspējīgu, atbildīgu un uzticamu sadarbības partneri saviem klientiem un darba devēju darbiniekiem,

Clenahouse arī turpmāk turēsies pie savām vērtībām – klientu intereses, kvalitātes izcilība un laba darba vieta darbiniekiem.

„Cleanhouse būtība ir mūsu klientu īpašuma komforts, jo sakārtots īpašums ne tikai būtiski ceļ un uztur tā vērtību, bet arī sniedz labu sajūtu īpašniekam – mūsu klientam”, uzsver Kristaps Drone, Cleanhouse valdes loceklis. Cleanhouse pateicas visiem klientiem un sadarbības partneriem par sekmīgo sadarbību 10 gadu laikā, kas uzņēmumam ļāvis sasniegt teicamus darbības rezultātus un nostiprināt Cleanhouse zīmola vērtību Latvijas tirgū.