3. Decembris 2014

Cleanhouse piedalās pirmajās profesionālās uzkopšanas dienās!

Latvijas Profesionālās uzkopšanas dienas ietvaros organizatori, LPUAA un Karcher, veidojot vietējo profesionāļu priekšstatu par citu valstu pieredzi uzkopšanas jomā, dalībniekiem semināros piedāvāja uzklausīt Igaunijas un Vācijas kolēģu atziņas, lai rosinātu uzkopēju interesi un sekmētu profesionalitātes līmeņa celšanos Latvijā. Savukārt, profesionālās uzkopšanas tehnikas Karcher  inovatīvu un videi draudzīgu risinājumu paraugdemonstrējumi Latvijas profesionāļiem atspoguļoja iespēju, kā uzkopšanu padarīt efektīvāku un kvalitatīvāku.

Aizraujošākajā pasākuma daļā norisinājās uzkopšanas sacensības. Pārstāvētie uzņēmumi, starptautiskas žūrijas tiesāti, sacentās uzkopšanas efektivitātē. Par sacensību Uzkopšanas profesionālis 2014 vicečempioniem 6 komandu konkurencē kļuva Cleanhouse komanda.

Pasākuma noslēgumā dalībnieki izteica cerību, ka Latvijas Profesionālās uzkopšanas diena kļūs par labu un nepieciešamu tradīciju.

LPUAA ir darba devēju, ražotāju, piegādātāju, pētniecības iestāžu un profesionāļu apvienība, kas darbojas profesionālās uzkopšanas un apsaimniekošanas jomā. Asociācija dibināta, lai kopīgiem spēkiem risinātu profesionālās uzkopšanas un apsaimniekošanas nozares problēmas un veicinātu to attīstību Latvijā.
 
spodribas diena_10 spodribas diena_8 spodribas diena_6 spodribas diena_4 spodribas diena_3