2. Decembris 2010

„Cleanhouse” nominēts „Efektīvās pārvaldības gada balvai”

efektivaparvalde

Latvijas Darba devēju konfederācijas un Valsts kancelejas rīkotajā „Efektīvās pārvaldības gada balvā 2010” uzņēmums Cleanhouse atzinīgi novērtēts kā viens no efektīvu pārvaldību īstenojošajiem uzņēmumiem.

„Izteiktā atzinība ir pagodinoša jo īpaši tādēļ, ka, iepretim daudziem citiem konkursiem un „gada balvām”, šajā konkursā uzņēmumi nepieteicās paši, bet gan tika nominēti no tās organizācijas puses, kas saistīta ar visu privāto sektoru Latvijā. Tātad mūsu ieguldījums efektivitātes stiprināšanā ir ticis pamanīts un novērtēts arī ārpus uzņēmuma kolektīva,” uzsver Kristaps Drone, Cleanhouse valdes loceklis.

Šogad atzinības saņemšanai Valsts pārvaldes kategorijā bija izvirzītas- Valsts darba inspekcija un LR Labklājības ministrija , par efektīvākajām pašvaldībām nominētas – Mārupes un Madonas novada domes un Liepājas pilsētas dome , bet efektīvāko uzņēmēju kategorijā izvirzīti – transporta un loģistikas pakalpojumu uzņēmums „Kreiss” , maizes un konditorejas izstrādājumu ražošanas uzņēmums „Hanzas maiznīcas” un profesionālās uzkopšanas un apsaimniekošanas uzņēmums Cleanhouse.

Pirmajā kārtā Gada balvas kandidātus katrā no nominācijām izvirzīja sektora nacionālā līmeņa organizācijas. Valsts sektorā kandidātus izvēlējās Valsts kanceleja, pašvaldību sektorā Latvijas Pašvaldību savienība, bet privātajā sektorā – LDDK, sadarbībā ar Lursoft. Otrajā kārtā izvirzītās nominācijas vērtēja kompetenta žūrija, kuras sastāvā ietilpa Valsts kancelejas, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, Latvijas Kvalitātes asociācijas, Finanšu un kapitāla tirgus organizāciju, NASDAQ OMX, ekonomikas pētnieki un citu sadarbības partneru pārstāvji.