3. Novembris 2015

Cleanhouse izcīna otro vietu Uzkopšanas dienās 2015

Uzkopšanas diena 2015

2015. gada 25. septembrī arhitektūras un mediju centrā “H20 6” norisinājās LPUAA (Latvijas Profesionālās uzkopšanas un apsaminiekošanas asociācijas) un SIA “Karcher” rīkotā “Latvijas Profesionālās Uzkopšanas diena 2015”.

Šī gada “Uzkopšanas diena” bija jau otrais šāda veida pasākums, kurā nozares dalībniekiem tika piedāvāti semināri, izstādes, diskusijas, iekārtu demonstrācijas, kā arī norisinājās uzkopšanas sacensības, kur svarīgas bija gan uzkopšanas prasmes un kvalitāte, gan ātrums un veiklība, bet uzņēmumu menedžeriem bija jāpierāda pārliecināšanas un sadarbības iemaņas. Šajās sacensībās par uzvarētājiem kļuva “Anitra 2T Centrs”, otrajā vietā ierindojās SIA” Cleanhouse”, bet trešie palika SIA “BCS”.

Apbalvošana

VIDEO: Sacensības “Uzkopšanas profesionālis 2015

Paralēli uzkopšanas sacensībām, lielāko nozares uzņēmumu pārstāvji lika galvas kopā, lai iztirzātu industrijas notikumus un diskutētu par uzkopšanas un apsaimniekošanas nozares turpmāko nākotni.

FOTO: Latvijas Profesionālās uzkopšanas diena 2015

VIDEO: Latvijas Profesionālās uzkopšanas diena 2015

Uzkopšanas dienā piedalījās 93 pārstāvji no 23 organizācijām. Ar klātbūtni pagodināja arī Kärcher pārstāvji no Lietuvas un Igaunijas. Izglītojošu semināru un sacensību tiesāšanu nodrošināja kolēģi no Igaunijas – “Puhastusekspert” .