28. Aprīlis 2008

Cleanhouse atbalsta Rīgas maratonu

Maratons_150

Cleanhouse, ēku apsaimniekošanas un uzkopšanas nozares līderis Latvijā, atbalstīs vienu no lielākajiem sabiedriskajiem sporta pasākumiem valstī – Rīgas maratonu,  kurš kā katru gadu norisināsies maija trešajā svētdienā – šogad 18.maijā un pulcēs gan pašmāju, gan ārvalstu skrējējus.

„Cleanhouse rūpēsies, lai maratona norises vieta būtu tīra un sakopta, kā arī mudinās pašus maratona dalībniekus nepiesārņot skrējiena maršrutus – skrējiens tīrā vidē vēl vairāk uzlabos noskaņojumu, ko sniegs šis sportiskais pasākums. Pavasaris ir īstais brīdis, lai atgādinātu visiem par tīru, sakoptu vidi, veselīgu dzīves veidu un pievērstos veselīgām nodarbēm, tāpēc mēs bez vilcināšanās nolēmām atbalstīt Rīgas maratonu – tā pamatideja atbilst mūsu uzņēmuma filozofijai”, norāda Cleanhouse valdes loceklis Kristaps Drone.

Rīgas maratons ir tradīcija kopš 1991.gada un ir svarīgs Latvijas sporta dzīves pasākums, kas katru gadu iemanto aizvien lielāku popularitāti. Rīgas maratons vienlaicīgi ir arī Latvijas čempionāts maratonskrējienā. Maratonā var piedalīties jebkurš, izvērtējot savus spēkus un izvēloties atbilstošu distanci – piecus, divdesmit vai klasisko maratona distanci – 42 kilometrus. Pērn Rīgas maratonā piedalījās vairāk nekā pusotrs tūkstotis skrējēju, šogad organizatori paredz, ka dalībnieku skaits būs ievērojami lielāks – Latvijas sportistes Jeļeneas Prokopčukas panākumi pasaules sporta arēnā ir devuši ieguldījumu šī sporta veida popularitātei mūsu valstī. Dalībai Rīgas maratonā var pieteikties līdz 2008.gada 16.maijam Nordea bankas filiālēs visā Latvijā un mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv.

Šogad Cleanhouse atzīmē savu 10 gadu jubileju un kā savas jomas līderis ik gadu atbalsta dažādus sabiedriskus pasākumus – vides sakopšanas talku rīkošanu, labdarības projektus un sporta pasākumus.

Uzņēmuma Cleanhouse  galvenie darbības virzieni ir ēku un teritoriju, apsaimniekošana un uzkopšana. Pilnveidojot un paplašinot savu darbību, uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem savas nozares uzņēmumiem Latvijā. Cleanhouse nodarbina aptuveni 400 darbinieku. Tā klientu portfelī ir valsts vadošie finanšu, tirdzniecības, ražošanas, kā arī valsts un pašvaldību sektoru pārstāvošie uzņēmumi. Šogad Cleanhouse izveidos reģionālās pārstāvniecības Latgalē, Kurzemē un Vidzemē.