1. Decembris 2008

Cleanhouse saņem Klientu apkalpošanas gada balvu

SIA Cleanhouse, telpu un teritoriju apsaimniekošanas un uzkopšanas līderis Latvijā, saņēmis Latvijas kvalitātes asociācijas (LKA) un Swedbank Klientu apkalpošanas gada balvu lielo uzņēmumu grupā.
Balvas mērķis ir atzīmēt labākos sasniegumus klientu apkalpošanā, kā arī sekmēt labākās prakses apzināšanu un popularizēšanu, līdz ar to veicinot kvalitatīvāku klientu apkalpošanu Latvijā.
K.Drone, SIA Cleanhouse valdes loceklis: „Lai gan nepārtraukti un mērķtiecīgi pilnveidojam klientu apkalpošanas procesu mūsu uzņēmumā, Klientu apkalpošanas gada balva mums ir liels, patīkams pārsteigums. Šo balvu unikālu padara tas, kad mēs paši nepieteicāmies šai balvu, bet to izdarīja mūsu Klienti. Tagad zinām, ka tikuši aptaujāti mūsu klienti un darbinieki un rezultāts ir iepriecinošs – esam vienīgais uzņēmums savā nozarē, kura klientu apkalpošana novērtēta visaugstākajā līmenī ”
Klientu apkalpošanas balvas saņemšana kļūs par vēl vienu Cleanhouse konkurētspējas priekšrocību un apliecina, ka uzņēmums izvēlējies pareizu, uz kvalitāti vērstu biznesa stratēģiju, tomēr vienlaikus šī balva ir arī izaicinājums neapstāties pie sasniegtā un turpināt iesākto ceļu uz izcilību katrā uzņēmuma darbības jomā.
Desmit gadu laikā, pilnveidojoties un paplašinoties, sekojot jaunākajām nozares tendencēm, tehnoloģijām un prasībām pasaulē, Cleanhouse ir kļuvis par vienu no lielākajiem ēku apsaimniekošanas un uzkopšanas servisa nodrošinātājiem Latvijā. Uzņēmuma klientu portfelī ir valsts vadošie finanšu, tirdzniecības, ražošanas, kā arī valsts un pašvaldību sektoru pārstāvošie uzņēmumi un iestādes.
Cleanhouse ir viens no pirmajiem savas jomas uzņēmumiem Latvijā, kas savulaik ieviesa EN ISO 9001:2000 standartus. Uzņēmuma vadības un darbības procesi ir sakārtoti un klientiem tiek nodrošināti starptautiskām prasībām atbilstoši pakalpojumi. Uzņēmumam piešķirts arī industriālās drošības sertifikāts, kas ļauj strādāt iestādēs un uzņēmumos, kuriem ir īpaši augstas informācijas drošības prasības.
Uzņēmuma vīzija ir kļūt par vadošo ēku un teritoriju apsaimniekotāju Baltijas reģionā.

Cleanhouse Goda raksts_2008