18. Janvāris 2016

Cleanhouse turpina atbalstīt labdarības organizācijas un projektus

Cleanhouse 2014. un 2015. gadā ir nodefinējis savas prioritātes dažādu labdarības organizāciju un projektu atbalstīšanā. Cleanhouse turpina sadarboties  ar izglītības programmu “Iespējamā misija” un ar tehniskajiem resursiem  sākusi atbalstīt labdarības projektu “ziedot.lv” un Bērnu slimnīcas “Vecāku māju”.

“Mēs atbalstam lieliskus projektus, kas pierādījuši ar savu profesionālo pieeju un pārvaldību, kā arī ar spēju efektīvi realizēt savus mērķus. Šīs sfēras – veselība, izglītība, sociālā aprūpe – ir tās, kurās sabiedrības atbalsts ir nepieciešams,” atzīmēja Cleanhouse attīstības un pārdošanas daļas vadītājs Voldemārs Vaitužis

iespejama-misija

Izglītības programmu “Iespējamā misija” Cleanhouse atbalsta jau kopš tās dibināšanas 2008. gadā. Programmas mērķis ir nodrošināt, lai katrs bērns Latvijā saņem kvalitatīvu izglītību, kas attīsta viņa spējas, kā arī motivāciju un prasmes mācīties mūža garumā, jo Latvijas sekmīgas attīstības pamats ir gudri, radoši un prasmīgi cilvēki.

 ziedotlv

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.

 vecaku-logo

Vecāku māja ir paredzēta Bērnu slimnīcas pacientu vecākiem, kuri vēlas būt blakus savam bērnam, kamēr bērns ārstējas slimnīcā. Vecāku māja atrodas slimnīcas teritorijā Vienības gatves novietnē netālu no bērnu spēļu laukuma. Māja ir paredzēta kā atbalsta punkts slimnīcā esoša bērna vecākiem grūtā dzīves brīdī.