7. Septembris 2011

Cleanhouse jaunie klienti

Mākslas muzejs “Rīgas Birža”

dl6

Nesen atklātajā, restaurētajā Rīgas Biržas ēkā (Doma laukums 6) par Mākslas muzeja eksponātu un to apmeklētāju labsajūtu rūpēsies Cleanhouse.

Cleanhouse ir noslēdzis līgumu ar Latvijas Nacionālo Mākslas muzeju, kura pārraudzībā atrodas Rīgas Biržas ēka. Līgums paredz, ka Cleanhouse nodrošina visa veida ģenerāltīrīšanas darbus, higiēnas preču piegādi un operatīvā servisa dienesta pakalpojumus 24 stundas diennaktī. Kopējais uzkopjamās platības apjoms – 5550 m².

Darbs Rīgas Biržas ēkā ir jauns izaicinājums Cleanhouse darbiniekiem, jo muzeja telpu uzturēšana ir sarežģīta un specifiska, ņemto vērā, ka tajās glabājas nenovērtējami mākslas darbi, kuriem nepieciešams speciāls apgaismojums, noteikts gaisa mitrums un temperatūra. Tas viss rūpīgi jāievēro Cleanhouse darbiniekiem. Rīgas Biržas ēka ir pirmais muzejs, kas pievienojies Cleanhouse klientu lokam.

Pati Rīgas Birža ēka ir valsts nozīmes arhitektūras. Tā celta laikā no 1852. līdz 1855. gadam, atdarinot Venēcijas renesanses palaco formas, kas simbolizē bagātību un pārpilnību. Veidota pēc vācu izcelsmes Pēterburgas arhitekta Haralda Jūliusa Boses (1812-1894) projekta. Ēka pēc atjaunošanas piemērota Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ārzemju māksla kolekciju eksponēšanai.

Sociālās integrācijas valsts aģentūra

SIVA

Turpinot veiksmīgu sadarbību ar valsts un pašvaldību iestādēm, SIA „Cleanhouse” noslēdzis līgumu par pakalpojumu sniegšanu Sociālās integrācijas valsts aģentūrai Jūrmalā (Dubultu prospekts 71).

Sociālās integrācijas valsts aģentūra sniedz cilvēkiem ar invaliditāti profesionālās un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veic veselības uzlabošanu un nostiprināšanu. Ēkā atrodas arī mācību telpas, kurās cilvēki ar īpašām vajadzībām var apgūt jaunas zināšanas, lai varētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un veiksmīgi integrētos darba tirgū.

Clenhouse darba lauks ir SIVA ēkā esošā koledža, Jūrmalas profesionālā vidusskola, rehabilitācijas centrs un viesnīca – telpas ar dažādu iekārtojumu un ikdienas pielietojumu, katra ar savu uzkopšanas specifiku. Kopējā telpu platība – 10 200 m².

Uzņēmums veic telpu ikdienas uzkopšanu, higiēnas preču piegādi, visa veida ģenerāltīrīšanas darbus un operatīvā servisa dienesta pakalpojumus (avārijas dienests 24 h diennaktī/365 dienas gadā).

Latvijas Starptautiskā skola

STarptSkola

Kopš 2011. gada vasaras Cleanhouse sniedz apsaimniekošanas un teritorijas uzkopšanas pakalpojumus Latvijas Starptautiskajai skolai Piņķos.

Latvijas Starptautiskās skolas jaunā mācību ēka piedāvā modernu un funkcionālu mācību vidi visa vecuma bērniem, sākot no pirmsskolas līdz pat vidusskolas pēdējai klasei. Skolas teritoriju ieskauj plaša zaļā zona un rotaļu laukumi jaunāko klašu skolēniem.

Cleanhouse pakalpojumu klāstā ietilpst inženiertehnisko komunikāciju apkalpošana, ūdensapgādes, kanalizācijas un siltumapgādes sistēmu, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu, elektroapgādes sistēmas un vājstrāvu sistēmu uzturēšana, kā arī skolas teritorijas uzkopšana.

Kopējā skolas ēkas platība ir 4900 m², bet kopējā teritorijas platība – 22 800 m².